Vi bruger cookies - Læs om hvad vi bruger dem tilOK, forstået
T: (+45) 82 82 81 81
BEMÆRK: Dette kursus er afholdt.

Program

Risikostyring blandt andet gennem et godt aftalegrundlag.

På kurset vil der blive sat fokus på den rådgivning, som du skal give til dine klienter, når de skal have rådgivningsassistance, særligt i forbindelse med indgåelse af entreprisekontrakter, hvor henholdsvis AB92 og ABT93 er vedtaget.

Omfanget af tilføjelser og fravigelser til AB92 og ABT93 er efterhånden meget omfattende og det er væsentligt at få klienterne til at fokusere meget på de mange, ofte vidtrækkende, tilføjelser og fravigelser, som de bliver præsenteret for og ikke mindst har mulighed for at benytte sig af, således at de får bedst muligt grundlag for risikostyring.

Udvalgte centrale bestemmelser i AB92 og ABT93 vil blive gennemgået og der vil blive fokuseret på mulighederne for tilføjelser og fravigelser, herunder vil der blive gennemgået en række konkrete eksempler på tilføjelser og fravigelser.

Du bliver gennem kurset klædt godt på til at yde bedre rådgivning, så du kan hjælpe dine klienter til at vurdere, hvornår en risiko kan være for stor at løbe og hvornår de, når de tager en betydelig risiko, sikrer at få bundet deres aftale parter op på mindst lige så byrdefulde vilkår, som de selv accepterer.

Der vil tillige blive sat fokus på vedtagelsesproblematikken og voldgiftspraksis vil blive inddraget, til fastlæggelse af forholdet mellem det aftaleretlige udgangspunkt og bestemmelsernes rækkevidde set fra voldgiftsrettens synsvinkel. Holder den bestemmelse i voldgiftsretten?”

Underviser

Advokat Lars Mumm
Se underviserens CV

Advokat Lars Mumm

Advokat Lars Mumm (H) er partner i Advokatfirmaet Tommy V. Christiansen med entreprise- og udbudsret som et af sine hovedarbejdsområder. Sideløbende hermed underviser han i entrepriseretlige emner og fast ejendom i øvrigt.

18. maj 2016
kl. 9.00-16.00
Comwell Sorø Storkro, Abildvej 100, 4180 Sorø
7 lektioner

Kr. 2200,- excl. moms.

Print programmet

Formål:

Kurset henvender sig såvel til jurister med begrænset erfaring på området som til erfarne entrepriseretsadvokater.

Klik

Klik på en kursustitel for at se programmet.

Du tilmelder dig derefter ved at klikke på Tilføj til indkøbskurv og vælge Tilmeld dig disse kurser, når du har valgt det eller de kurser, du vil deltage i. Herefter modtager du straks pr. e-mail en kursusbekræftelse og en faktura.

Du kan samtidig tilmelde en eller flere kolleger til samme kurser.

Du kan også søge med et stikord efter et emne eller en underviser ved at klikke på søgeikonet øverst til højre på denne eller en anden side.

Kursusmaterialet udsendes ikke før, men udleveres på kurset. Det er en af grundene til, at vi kan holde kursuspriserne helt i bund.

Du kan typisk senest et par dage før et kursus downloade materialet fra kursussiden.

Dudal Webdesign