Vi bruger cookies - Læs om hvad vi bruger dem tilOK, forstået
T: (+45) 82 82 81 81
BEMÆRK: Dette kursus er afholdt.

Program

•    Gennemgang af erstatningsansvarsloven og Arbejdsskadeloven med fokus på relevante bestemmelser for personskade, herunder nyeste trykt og utrykt retspraksis.
•    Gennemgang forældelsesloven af 2008 med fokus på relevante bestemmelser for personskade, herunder nyeste trykt og utrykt retspraksis.
•    Gennemgang af medicinsk årsagssammenhæng ved personskade, herunder gennemgå af Retslægerådets og Arbejdsskadestyrelsens opbygning, funktion og kompetencefordeling, herunder forskelle og ligheder, samt nyeste trykt og utrykt retspraksis.
•    Gennemgang af opdaterede takster i erstatningsansvarsloven til og med 2012.
•    Kort gennemgang af færdselsloven med fokus på relevante bestemmelser for personskadesager herunder nyeste trykt og utrykt retspraksis.
•    Kort gennemgang af lov om klage- og erstatningsadgang inden for sundhedsvæsenet (tidligere Patientforsikringsloven) med fokus på relevante bestemmelser for personskadesager.

Til kurset vil blive udleveret flg.:

•    Kopi af erstatningsansvarsloven med noter.
•    Kopi af arbejdsskadesikringsloven med noter.
•    Kopi af forældelsesloven af 2008 med noter.
•    Kopi af lov om retslægeråd.
•    Kopi af relevante bestemmelser fra færdselsloven med noter.
•    Kopi af opdaterede takster til og med 2012 i erstatningsansvarsloven.
•    Kopi af udvalgte trykte og utrykte domme.

Undervisere

Advokat Nicolai Mailund Clan
Se underviserens CV

Advokat Nicolai Mailund Clan

Nicolai Mailund Clan er partner i Jensen Neugebauer. Han arbejder bl.a. med behandling af konflikter inden for erstatning og forsikring, særligt personskade, rådgiveransvar, og produktansvar.

Nicolai repræsenterer danske og udenlandske forsikringsselskaber og erhvervsvirksomheder.

Han er medredaktør af Forsikrings- og Erstatningsretlig Domssamling (FED) og bidragyder til Lovells' "European Product Liability Review". Endvidere er Nicolai underviser på Forsikringsakademiet.

Advokat Catarina Ryder Pedersen
Se underviserens CV

Advokat Catarina Ryder Pedersen

Catarina Ryder Pedersen er advokat i advokatfirmaet Samuelsson Neugebauer & Partnere. Hun er specialist i person- og arbejdsskadesager.

23. maj 2012
kl. 9,00 - 16,00
Hotel Opus Horsens, Egebjergvej 1, 8700 Horsens
7 lektioner

Kr. 2200,- excl. moms.

Print programmet

Formål:

At give deltagerne et overblik over og en opdatering af personskadeerstatningsretten. Kurset har et nyt indhold i forhold til de personskadekurser, Kursusgruppen har afviklet i februar 2012 og tidligere.

Klik

Klik på en kursustitel for at se programmet.

Du tilmelder dig derefter ved at klikke på Tilføj til indkøbskurv og vælge Tilmeld dig disse kurser, når du har valgt det eller de kurser, du vil deltage i. Herefter modtager du straks pr. e-mail en kursusbekræftelse og en faktura.

Du kan samtidig tilmelde en eller flere kolleger til samme kurser.

Du kan også søge med et stikord efter et emne eller en underviser ved at klikke på søgeikonet øverst til højre på denne eller en anden side.

Kursusmaterialet udsendes ikke før, men udleveres på kurset. Det er en af grundene til, at vi kan holde kursuspriserne helt i bund.

Du kan typisk senest et par dage før et kursus downloade materialet fra kursussiden.

Dudal Webdesign