Vi bruger cookies - Læs om hvad vi bruger dem tilOK, forstået
T: (+45) 82 82 81 81
BEMÆRK: Dette kursus er afholdt.

Program

Kurset henvender sig primært til advokatfuldmægtige og advokater, der skal til at beskæftige sig med berigtigelse af bolighandler, og som ønsker en grundlæggende indføring i købsaftalen og handlens sædvanlige bilag, samt en kronologisk gennemgang af en ejendomshandels forløb samt gennemgang af advokatens ansvar i forbindelse med rådgivning af køber.

Kurset er bygget op i hovedpunkterne: sagens modtagelse og bekræftelse af honorar, gennemgang af handlen, rådgivning af køber, handlens berigtigelse, og der afsluttes med en gennemgang af advokatansvaret ved bolighandler.

Advokat og partner Kristian Dreyer vil med sin mangeårige erfaring pege på de punkter i en handel, hvor købers advokat bør være særlig opmærksom, og som man som ny inden for emnet, har svært ved at læse sig til, og som først kommer med erfaringen. Der vil undervejs ligeledes blive givet en overordnet introduktion over hovedprincipperne i reglerne om mangler ved fast ejendom samt reglerne om huseftersyn og ejerskifteforsikring.

Kurset omfatter ikke gennemgang andelsboligkøb eller praktisk tinglysning.

Kristian Dreyer er til daglig partner i den københavnske advokatvirksomhed www.svega.dk, og underviser tillige i emnet under det juridiske fakultet på Københavns Universitet.

Underviser

Advokat Kristian Dreyer
Se underviserens CV

Advokat Kristian Dreyer

Kristian Dreyer er til daglig partner i den københavnske advokatvirksomhed www.svega.dk, og underviser i emnet under det juridiske fakultet på Københavns Universitet.

15. marts 2016
kl. 9.00-16.00
Hotel Opus Horsens, Egebjergvej 1, 8700 Horsens
7 lektioner

Kr. 2200,- excl. moms.

Print programmet

Klik

Klik på en kursustitel for at se programmet.

Du tilmelder dig derefter ved at klikke på Tilføj til indkøbskurv og vælge Tilmeld dig disse kurser, når du har valgt det eller de kurser, du vil deltage i. Herefter modtager du straks pr. e-mail en kursusbekræftelse og en faktura.

Du kan samtidig tilmelde en eller flere kolleger til samme kurser.

Du kan også søge med et stikord efter et emne eller en underviser ved at klikke på søgeikonet øverst til højre på denne eller en anden side.

Kursusmaterialet udsendes ikke før, men udleveres på kurset. Det er en af grundene til, at vi kan holde kursuspriserne helt i bund.

Du kan typisk senest et par dage før et kursus downloade materialet fra kursussiden.

Dudal Webdesign