T: (+45) 89 34 35 36

Den bedste kvalitet til den laveste pris

Juridiske kurser med kvalitet
Juridiske kurser med kvalitet

KURSUSUNIVERS udbyder sine kurser til navnlig advokater og advokatfuldmægtige, men også til fx advokatsekretærer, virksomhedsjurister, bank- og finansansatte, ejendomsmæglere og andre i ejendomssektoren, inkassobureaumedarbejdere og medarbejdere i stat og kommuner.

KURSUSUNIVERS har som målsætning at udbyde kurser for praktikere til den lavest mulige pris uden at gå på kompromis med hverken undervisningens kvalitet eller de fysiske rammer.

KURSUSUNIVERS afvikler de fleste af sine kurser på to af Danmarks absolut bedste kursussteder, Comwell Bygholm Park i Horsens og Thon Partner Hotel i Horsens.

Noget for pengene

Selv om en meget lav kursuspris er et af vores hovedsigter, afvikles kurserne med de bedste undervisere og i de bedst tænkelige fysiske rammer.

Kursuspakken for endagskurser omfatter normalt morgenbuffet, frokost og eftermiddagsbuffet.

Ved hvert kursus’ afslutning udleveres et kursusbevis, der bl.a. kan benyttes som dokumentation over for advokatmyndighederne i relation til kravet om obligatorisk efteruddannelse for advokater og advokatfuldmægtige. (Er et kursus helt undtagelsesvist ikke pointgivende, vil dette tydeligt fremgå).

Omkring det tidspunkt på dagen, hvor kurset slutter, modtager du automatisk en e-mail med opfordring til at evaluere kurset. Vi håber meget, at du vil hjælpe os ved at give din mening til kende.

KOLOFON

KURSUSUNIVERS ApS
CVR nr. 32 82 72 84
Vestergade 3, 8000 Aarhus C
89 34 35 36
mail@kursusunivers.dk

Dudal Webdesign