T: (+45) 89 34 35 36
BEMÆRK: Dette kursus er afholdt.

Program

Kurset henvender sig primært til advokatfuldmægtige og advokater, der skal til at beskæftige sig med berigtigelse af bolighandler, og som ønsker en grundlæggende indføring i købsaftalen og handlens sædvanlige bilag, samt en kronologisk gennemgang af en ejendomshandels forløb samt gennemgang af advokatens ansvar i forbindelse med rådgivning af køber.

Kurset er bygget op i hovedpunkterne: sagens modtagelse og bekræftelse af honorar, gennemgang af handlen, rådgivning af køber, handlens berigtigelse, og der afsluttes med en gennemgang af advokatansvaret ved bolighandler.

Advokat og partner Kristian Dreyer vil med sin mangeårige erfaring pege på de punkter i en handel, hvor købers advokat bør være særlig opmærksom, og som man som ny inden for emnet, har svært ved at læse sig til, og som først kommer med erfaringen. Der vil undervejs ligeledes blive givet en overordnet introduktion over hovedprincipperne i reglerne om mangler ved fast ejendom samt reglerne om huseftersyn og ejerskifteforsikring.

Kurset omfatter ikke gennemgang andelsboligkøb eller praktisk tinglysning.

Kristian Dreyer er til daglig partner i den københavnske advokatvirksomhed www.svega.dk, og underviser tillige i emnet under det juridiske fakultet på Københavns Universitet.

Underviser

Advokat Kristian Dreyer
Se underviserens CV

Advokat Kristian Dreyer

Kristian Dreyer er til daglig partner i den københavnske advokatvirksomhed GALST, www.galst.dk.

Han underviser i faget omsætning af fast ejendom under det juridiske fakultet på Københavns Universitet, hvor han er lektor.

Kristian er forfatter til bl.a. Ejendomsmæglerloven med kommentarer, Ejerlejligheder- og andelsboliger og Ejerlejlighedsloven med kommentarer – alle fra forlaget KARNOV. Han rådgiver et bredt udsnit af ejendomsbranchen og er desuden uddannet og certificeret voldgiftsdommer.

 

5. september 2016
kl. 9.00-16.00
7 lektioner

Kr. 2200,- excl. moms.

Print programmet

Hvordan søger jeg?

Du kan søge med et stikord efter et emne eller en underviser ved at klikke på søgeikonet øverst til højre på denne eller en anden side.

Hvordan tilmelder jeg mig?

Klik på en kursustitel for at se programmet.

Du tilmelder dig derefter ved at klikke på Tilføj til indkøbskurv og vælge Tilmeld dig disse kurser, når du har valgt det eller de kurser, du vil deltage i. Herefter modtager du straks pr. e-mail en kursusbekræftelse og en faktura.

Du kan samtidig tilmelde en eller flere kolleger til samme kurser.

HVORDAN HENTER JEG KURSUSMATERIALET?

  • Klik på KURSIST-LOGIN på www.kursusunivers.dk's forside.
  • Udfyld herefter dit brugernavn, som er din mailadresse, og dit password.
  • Du lander nu på din profilside, hvor du klikker på det relevante kursus.
  • På kursussiden klikker du på den seneste (eller eneste) version af kursusmaterialet.
  • Herefter fremkommer de forskellige muligheder for at tilgå materialet,

Du kan typisk downloade kursusmaterialet senest 1 uge før kursusdagen.

Du kan vælge at printe kursusmaterialet eller at benytte det digitalt på din egen pc på kurset. Vælger du sidstnævnte mulighed, kan du fx åbne materialet to gange, dvs. i to vinduer. Herefter kan du i det ene vindue følge underviserens PowerPoint og i det andet fx en lovtekst eller en dom.

Send en e-mail til mail@kursusunivers.dk, hvis du er i tvivl om noget eller har glemt dit password. 

Kosthensyn

Har du allergi, eller er der andre forhold, der gør, at du skal undgå visse madvarer mv., så skriv i god tid til os på mail@kursusunivers.dk. Så vil vores kursussteder gøre deres bedste for at imødekomme dit behov.

Dudal Webdesign