T: (+45) 89 34 35 36
BEMÆRK: Dette kursus er afholdt.

Program

Risikostyring blandt andet gennem et godt aftalegrundlag.

På kurset vil der blive sat fokus på den rådgivning, som du skal give til dine klienter, når de skal have rådgivningsassistance, særligt i forbindelse med indgåelse af entreprisekontrakter, hvor henholdsvis AB92 og ABT93 er vedtaget.

Omfanget af tilføjelser og fravigelser til AB92 og ABT93 er efterhånden meget omfattende og det er væsentligt at få klienterne til at fokusere meget på de mange, ofte vidtrækkende, tilføjelser og fravigelser, som de bliver præsenteret for og ikke mindst har mulighed for at benytte sig af, således at de får bedst muligt grundlag for risikostyring.

Udvalgte centrale bestemmelser i AB92 og ABT93 vil blive gennemgået og der vil blive fokuseret på mulighederne for tilføjelser og fravigelser, herunder vil der blive gennemgået en række konkrete eksempler på tilføjelser og fravigelser.

Du bliver gennem kurset klædt godt på til at yde bedre rådgivning, så du kan hjælpe dine klienter til at vurdere, hvornår en risiko kan være for stor at løbe og hvornår de, når de tager en betydelig risiko, sikrer at få bundet deres aftale parter op på mindst lige så byrdefulde vilkår, som de selv accepterer.

Der vil tillige blive sat fokus på vedtagelsesproblematikken og voldgiftspraksis vil blive inddraget, til fastlæggelse af forholdet mellem det aftaleretlige udgangspunkt og bestemmelsernes rækkevidde set fra voldgiftsrettens synsvinkel. Holder den bestemmelse i voldgiftsretten?”

Underviser

Advokat Lars Mumm
Se underviserens CV

Advokat Lars Mumm

Advokat Lars Mumm (H) er partner i Advokatfirmaet Tommy V. Christiansen med entreprise- og udbudsret som et af sine hovedarbejdsområder. Sideløbende hermed underviser han i entrepriseretlige emner og fast ejendom i øvrigt.

21. oktober 2014
kl. 9,00 - 16,00
Hotel Opus Horsens, Egebjergvej 1, 8700 Horsens
7 lektioner

Kr. 2200,- excl. moms.

Print programmet
Kurset henvender sig såvel til jurister med begrænset erfaring på området som til erfarne entrepriseretsadvokater.

Hvordan søger jeg?

Du kan søge med et stikord efter et emne eller en underviser ved at klikke på søgeikonet øverst til højre på denne eller en anden side.

Hvordan tilmelder jeg mig?

Klik på en kursustitel for at se programmet.

Du tilmelder dig derefter ved at klikke på Tilføj til indkøbskurv og vælge Tilmeld dig disse kurser, når du har valgt det eller de kurser, du vil deltage i. Herefter modtager du straks pr. e-mail en kursusbekræftelse og en faktura.

Du kan samtidig tilmelde en eller flere kolleger til samme kurser.

HVORDAN HENTER JEG KURSUSMATERIALET?

  • Klik på KURSIST-LOGIN på www.kursusunivers.dk's forside.
  • Udfyld herefter dit brugernavn, som er din mailadresse, og dit password.
  • Du lander nu på din profilside, hvor du klikker på det relevante kursus.
  • På kursussiden klikker du på den seneste (eller eneste) version af kursusmaterialet.
  • Herefter fremkommer de forskellige muligheder for at tilgå materialet,

Du kan typisk downloade kursusmaterialet senest 1 uge før kursusdagen.

Du kan vælge at printe kursusmaterialet eller at benytte det digitalt på din egen pc på kurset. Vælger du sidstnævnte mulighed, kan du fx åbne materialet to gange, dvs. i to vinduer. Herefter kan du i det ene vindue følge underviserens PowerPoint og i det andet fx en lovtekst eller en dom.

Send en e-mail til mail@kursusunivers.dk, hvis du er i tvivl om noget eller har glemt dit password. 

Kosthensyn

Har du allergi, eller er der andre forhold, der gør, at du skal undgå visse madvarer mv., så skriv i god tid til os på mail@kursusunivers.dk. Så vil vores kursussteder gøre deres bedste for at imødekomme dit behov.

Dudal Webdesign