T: (+45) 89 34 35 36
BEMÆRK: Dette kursus er afholdt.

Program

  1. Klientens forklaring (Skal en sådan afgives, og i givet fald hvornår i forløbet, og hvorledes forberedes denne).
  2. Dokumentationsfasen i retten (Hvor meget skal forsvaret dokumentere og hvornår i forløbet. Hvordan fremlægger man det taktisk bedst).
  3. Afhøring af vidner (Hvilken forberedelse skal man foretage. Taktiske overvejelser under afhøringen).
  4. Forberedelse af procedure.
  5. Afvikling af procedure.

Underviser

Advokat Michael Juul Eriksen
Se underviserens CV

Advokat Michael Juul Eriksen

Advokat Michael Juul Eriksen har været fuldtids forsvarsadvokat i 14 år og har ført en lang række højt profilerede sager. Han har sideløbende med dette undervist i strafferet på universitetet, ligesom han har fået offentliggjort en lang række artikler om strafferetlige emner.

Han er partner i Advokatfirmaet
Tommy V. Christiansen, hvor han er daglig leder af firmaets strafferetsafdeling med over 30 ansatte, herunder 16 forsvarsadvokater.

19. november 2012
kl. 09.00 - 16.00
Hotel Opus Horsens, Egebjergvej 1, 8700 Horsens
7 lektioner

Kr. 2200,- excl. moms.

Print programmet
Kurset vil fokusere på forsvarerens rolle under selve hovedforhandlingen af en straffesag, og gen-nemgå en lang række problemstillinger af praktisk og taktisk karakter. Herunder f.eks. hvilke over-vejelser man skal foretage sig i forhold til sin klients eventuelle forklaring, og hvorledes denne for-beredes. Samt taktiske overvejelser i forhold til forsvarerens agering under dokumentation af sagen og afhøring af vidner. Der vil blive lagt stor vægt på forsvarerens afsluttende procedure, herunder opbygning af denne, samt en række overvejelser, man bør have for øje i denne forbindelse. Gennemgangen vil vedrøre både større og mindre sager og retter sig således til alle, som beskæf-tiger sig med at føre straffesager i retten som forsvarer.

Hvordan søger jeg?

Du kan søge med et stikord efter et emne eller en underviser ved at klikke på søgeikonet øverst til højre på denne eller en anden side.

Hvordan tilmelder jeg mig?

Klik på en kursustitel for at se programmet.

Du tilmelder dig derefter ved at klikke på Tilføj til indkøbskurv og vælge Tilmeld dig disse kurser, når du har valgt det eller de kurser, du vil deltage i. Herefter modtager du straks pr. e-mail en kursusbekræftelse og en faktura.

Du kan samtidig tilmelde en eller flere kolleger til samme kurser.

HVORDAN HENTER JEG KURSUSMATERIALET?

  • Klik på KURSIST-LOGIN på www.kursusunivers.dk's forside.
  • Udfyld herefter dit brugernavn, som er din mailadresse, og dit password.
  • Du lander nu på din profilside, hvor du klikker på det relevante kursus.
  • På kursussiden klikker du på den seneste (eller eneste) version af kursusmaterialet.
  • Herefter fremkommer de forskellige muligheder for at tilgå materialet,

Du kan typisk downloade kursusmaterialet senest 1 uge før kursusdagen.

Du kan vælge at printe kursusmaterialet eller at benytte det digitalt på din egen pc på kurset. Vælger du sidstnævnte mulighed, kan du fx åbne materialet to gange, dvs. i to vinduer. Herefter kan du i det ene vindue følge underviserens PowerPoint og i det andet fx en lovtekst eller en dom.

Send en e-mail til mail@kursusunivers.dk, hvis du er i tvivl om noget eller har glemt dit password. 

Kosthensyn

Har du allergi, eller er der andre forhold, der gør, at du skal undgå visse madvarer mv., så skriv i god tid til os på mail@kursusunivers.dk. Så vil vores kursussteder gøre deres bedste for at imødekomme dit behov.

Dudal Webdesign