T: (+45) 89 34 35 36
BEMÆRK: Dette kursus er afholdt.

Program

På kurset gennemgås regler og principper for køb og salg af ejendomme, og kurset omfatter både private ejendomme og erhvervsejendomme.

Der vil blive set på rådgivningen af den private boligkøber og på en mere klassisk juridisk due diligence i forbindelse med aktivoverdragelse af erhvervsejendomme, herunder udarbejdelse af juridisk due diligence-rapport og red flag-rapport m.v.

Kurset omhandler dernæst reglerne om mangler ved fast ejendom både vedrørende helårsboliger og erhvervsejendomme, ansvarsreguleringsklausuler og meget andet.

Kristian Dreyer har flere gange med stor succes undervist i køberrådgivning i forbindelse med private bolighandler, og kurset udvides nu til også at inddrage erhvervsejendomme, således at kursisterne bibringes et større overblik, og forskellene i rådgivningen fremhæves.

Niveauet er således også hævet i forhold til tidligere kurser, og der forventes en vis indsigt i håndtering af bolighandler og reglerne i huseftersynsordningen, selv om man måske ikke har den store erfaring i erhvervshandler. Men alle de grundlæggende ”trin” gennemgås fortsat. Der bør derfor være noget for både den uerfarne og erfarne advokat inden for fast ejendom.

Kristian vil samtidig gennemgå sit paradigme til erhvervsejendomskøb såvel som Dansk Ejendomsmæglerforenings Standardkøbsaftale for helårsboliger og fritidshuse.

Kurset vil samtidig komme ind på jordforurening og håndtering heraf i forbindelse med køb.

Underviser

Advokat Kristian Dreyer
Se underviserens CV

Advokat Kristian Dreyer

Kristian Dreyer er til daglig partner i den københavnske advokatvirksomhed GALST, www.galst.dk.

Han underviser i faget omsætning af fast ejendom under det juridiske fakultet på Københavns Universitet, hvor han er lektor.

Kristian er forfatter til bl.a. Ejendomsmæglerloven med kommentarer, Ejerlejligheder- og andelsboliger og Ejerlejlighedsloven med kommentarer – alle fra forlaget KARNOV. Han rådgiver et bredt udsnit af ejendomsbranchen og er desuden uddannet og certificeret voldgiftsdommer.

 

18. april 2024
kl. 9.00 - 16.00
Comwell Bygholm Park, Horsens, Schüttesvej 6, 8700 Horsens
7 lektioner

Kr. 2999,- excl. moms.

Print programmet

Hvordan søger jeg?

Du kan søge med et stikord efter et emne eller en underviser ved at klikke på søgeikonet øverst til højre på denne eller en anden side.

Hvordan tilmelder jeg mig?

Klik på en kursustitel for at se programmet.

Du tilmelder dig derefter ved at klikke på Tilføj til indkøbskurv og vælge Tilmeld dig disse kurser, når du har valgt det eller de kurser, du vil deltage i. Herefter modtager du straks pr. e-mail en kursusbekræftelse og en faktura.

Du kan samtidig tilmelde en eller flere kolleger til samme kurser.

HVORDAN HENTER JEG KURSUSMATERIALET?

  • Klik på KURSIST-LOGIN på www.kursusunivers.dk's forside.
  • Udfyld herefter dit brugernavn, som er din mailadresse, og dit password.
  • Du lander nu på din profilside, hvor du klikker på det relevante kursus.
  • På kursussiden klikker du på den seneste (eller eneste) version af kursusmaterialet.
  • Herefter fremkommer de forskellige muligheder for at tilgå materialet,

Du kan typisk downloade kursusmaterialet senest 1 uge før kursusdagen.

Du kan vælge at printe kursusmaterialet eller at benytte det digitalt på din egen pc på kurset. Vælger du sidstnævnte mulighed, kan du fx åbne materialet to gange, dvs. i to vinduer. Herefter kan du i det ene vindue følge underviserens PowerPoint og i det andet fx en lovtekst eller en dom.

Send en e-mail til mail@kursusunivers.dk, hvis du er i tvivl om noget eller har glemt dit password. 

Kosthensyn

Har du allergi, eller er der andre forhold, der gør, at du skal undgå visse madvarer mv., så skriv i god tid til os på mail@kursusunivers.dk. Så vil vores kursussteder gøre deres bedste for at imødekomme dit behov.

Dudal Webdesign