T: (+45) 82 82 81 81
BEMÆRK: Dette kursus er afholdt.

Program

Kurset giver et overblik over markedsføringsloven og den relevante EU-lovgivning.

Vi kommer igennem reglerne og nyeste praksis om god markedsføringsskik, produktefterligninger, vildledning, skjult reklame, permission marketing samt sanktioner i form af forbud og erstatning, herunder bevissikring.

Vi gennemgår en række praktiske eksempler og afgørelser.

Underviser

Advokat (H) Eva Aaen Skovbo
Se underviserens CV

Advokat (H) Eva Aaen Skovbo

Advokat (H) Eva Aaen Skovbo er partner og juridisk konsulent hos Patrade. Hun har en Ph.D. i ophavsret og er European Trade Mark & Design Attorney

Eva har stor erfaring inden for varemærke- og designbeskyttelse, krænkelsessager, erstatningsvurdering og beregning i krænkelsessager, retshåndhævelse, kontraktindgåelse, markedsføringsret og ophavsret. Hun er specialistforfatter til patentloven, markedsføringsloven og lov om kollektiv forvaltning af ophavsret i Karnovs Lovsamling og er beskikket censor på jurauddannelsen.

Hun er medlem af ECTA, LES, AIPPI, INTA, Marques, Dansk Forening til Bekæmpelse af Produktpirateri og Foreningen for Entertainment- og medieret.

8. oktober 2019
kl. 9.00-16.00
Hotel Opus Horsens, Egebjergvej 1, 8700 Horsens
7 lektioner

Kr. 2650,- excl. moms.

Print programmet

Formål:

Kurset henvender sig til dig, der har interesse for markedsføringsret og rådgiver om markedsføringsret, eller som gerne vil vide mere om området uden et stort forhåndskendskab.

Klik

Klik på en kursustitel for at se programmet.

Du tilmelder dig derefter ved at klikke på Tilføj til indkøbskurv og vælge Tilmeld dig disse kurser, når du har valgt det eller de kurser, du vil deltage i. Herefter modtager du straks pr. e-mail en kursusbekræftelse og en faktura.

Du kan samtidig tilmelde en eller flere kolleger til samme kurser.

Du kan også søge med et stikord efter et emne eller en underviser ved at klikke på søgeikonet øverst til højre på denne eller en anden side.

Kursusmaterialet udsendes ikke før, men udleveres på kurset. Det er en af grundene til, at vi kan holde kursuspriserne helt i bund.

Du kan typisk senest et par dage før et kursus downloade materialet fra kursussiden.

Dudal Webdesign