T: (+45) 89 34 35 36
BEMÆRK: Dette kursus er afholdt.

Program

På kurset gives deltageren et overblik over de regler, der gælder for lejefastsættelse i boliglejemål (omkostningsbestemt leje, det lejedes værdi, lejen i småhuse og markedslejen).

Med udgangspunkt i nyere retspraksis beskrives de forhold, som man som praktiker, såvel som repræsentant for udlejer som for lejer, skal være opmærksom på ved tvister om lejens størrelse, herunder opfyldelsen af varslingsregler, dokumentationskrav og bevisforhold, sagsbehandlingen i huslejenævnet, samt indbringelsen af huslejenævnssager for boligretten.

Kurset kan stå alene eller som en overbygning på Praktisk Lejeret 1. Gennem de 3 kurser i Praktisk lejeret i 2015 vil deltagerne opnå et samlet overblik over de væsentligste problemstillinger og udfordringer for praktikere ved anvendelsen af boliglejeretten.

De vedtagne ændringer i lejeloven vil indgå som et væsentligt element i kurset, og blive gennemgået i detaljer integreret i kursets øvrige emner.

Underviser

Videnadvokat, ph.d. Jakob Juul-Sandberg
Se underviserens CV

Videnadvokat, ph.d. Jakob Juul-Sandberg

Jakob Juul-Sandberg er ansat som videnadvokat hos Focus Advokater P/S i Odense, hvor han bl.a. rådgiver om lejeret i forbindelse med transaktioner og tvister.

Han har næsten 20 års undervisningserfaring og underviser i dag fortsat i lejeret på bl.a. Syddansk Universitet, hvor han tidligere har været ansat på fuld tid – senest som professor MSO fra 2015-2019. Han har udgivet en række publikationer om lejeretlige problemstillinger, herunder ph.d.-afhandlingen »Det lejedes værdi«, og en række artikler i Tidsskrift for Bolig- og Byggeret.

Jakob Juul-Sandberg har endvidere tidligere været formand for huslejenævnet i Randers i en længere årrække. Jakob har også tidligere i en kortere periode været konstitueret som byretsdommer. I dag er han boliglægdommer ved Retten i Odense og Svendborg samt udlejerrepræsentant i Huslejenævnet i Nyborg Kommune.

8. oktober 2015
kl. 9,00 - 16,00
Hotel Opus Horsens, Egebjergvej 1, 8700 Horsens
7 lektioner

Kr. 2200,- excl. moms.

( Tilmelder du dig alle tre kurser på én gang er prisen i alt kun kr. 6.000 excl. moms. )
Print programmet
Kursusgruppen udbyder i 2015 en trilogi af lejeret for advokater og andre praktikere. Lejeforholdet fra vugge til grav kunne man kalde kursusrækken. Kurserne kan gennemføres separat eller samlet. Tilmelder du dig alle tre kurser på én gang er prisen i alt kun kr. 6.000 excl. moms.

Hvordan søger jeg?

Du kan søge med et stikord efter et emne eller en underviser ved at klikke på søgeikonet øverst til højre på denne eller en anden side.

Hvordan tilmelder jeg mig?

Klik på en kursustitel for at se programmet.

Du tilmelder dig derefter ved at klikke på Tilføj til indkøbskurv og vælge Tilmeld dig disse kurser, når du har valgt det eller de kurser, du vil deltage i. Herefter modtager du straks pr. e-mail en kursusbekræftelse og en faktura.

Du kan samtidig tilmelde en eller flere kolleger til samme kurser.

HVORDAN HENTER JEG KURSUSMATERIALET?

  • Klik på KURSIST-LOGIN på www.kursusunivers.dk's forside.
  • Udfyld herefter dit brugernavn, som er din mailadresse, og dit password.
  • Du lander nu på din profilside, hvor du klikker på det relevante kursus.
  • På kursussiden klikker du på den seneste (eller eneste) version af kursusmaterialet.
  • Herefter fremkommer de forskellige muligheder for at tilgå materialet,

Du kan typisk downloade kursusmaterialet senest 1 uge før kursusdagen.

Du kan vælge at printe kursusmaterialet eller at benytte det digitalt på din egen pc på kurset. Vælger du sidstnævnte mulighed, kan du fx åbne materialet to gange, dvs. i to vinduer. Herefter kan du i det ene vindue følge underviserens PowerPoint og i det andet fx en lovtekst eller en dom.

Send en e-mail til mail@kursusunivers.dk, hvis du er i tvivl om noget eller har glemt dit password. 

Kosthensyn

Har du allergi, eller er der andre forhold, der gør, at du skal undgå visse madvarer mv., så skriv i god tid til os på mail@kursusunivers.dk. Så vil vores kursussteder gøre deres bedste for at imødekomme dit behov.

Dudal Webdesign