T: (+45) 89 34 35 36
BEMÆRK: Dette kursus er afholdt.

Program

Jan Bech er leder af Lett’s rekonstruktions- og insolvensgruppe og har på denne baggrund stor praktisk erfaring med rekonstruktioner af forskellige typer af virksomheder og undervisningserfaring fra Aarhus Universitet, hvor han underviser i kursusfaget ”Rekonstruktion” på kandidatuddannelsen.

Kurset vil indeholde en gennemgang af de væsentligste regler i konkursloven og bygge på de praktiske erfaringer, der er gjort i Lett regi med rekonstruktion i ca. 40 sager efter konkurslovens regler herom og indeholder blandt andet en gennemgang af alle de trykte og utrykte afgørelser, der er truffet af retterne på området.

Der er særligt taget stilling til forskellige formelle forhold omkring beregning af tidsfrister og indhold i forbindelse med fremsættelse af forslag til rekonstruktionsplan og muligheden for udsættelse af fristen herfor.

Afstemningsreglerne vil blive gjort til genstand for særskilt behandling.

Der vil ligeledes ske en gennemgang af eksempler på rekonstruktionsplaner og rekonstruktionsforslag, der udleveres på kurset, med henblik på at inspirere deltagere, der ikke selv har gjort sig erfaringer med at udarbejde sådanne, ligesom bilag i form af balancer mv. gennemgås i nødvendigt omfang.

Endeligt vil der også blive gennemgået nogle af de praktiske udfordringer der er forbundet med håndtering af forskellige aktivtyper under en rekonstruktion og særligt i relation til fast ejendom, idet det i praksis har vist sig, at der er væsentlige problemer i forhold hertil og at et forbavsende stort antal rekonstruktioner omfatter fast ejendom i både personligt ejerskab og i selskabsforhold.

Også salærspørgsmål og fremgangsmåde i relation til skifterettens og kreditorernes godkendelse af salær vil blive gennemgået.

Der vil blive rig lejlighed til at stille spørgsmål og få behandlet emner, der ikke umiddelbart er omfattet af programmet, med henblik på at give et bedst muligt udbytte af kurset for deltagerne.

Underviser

Advokat Jan Bech
Se underviserens CV

Advokat Jan Bech

Jan Bech er partner i Lett Advokatfirma, hvor han primært beskæftiger sig med konkurs og rekonstruktion og ekstern lektor ved Århus Universitet i faget ”Insolvensret” (konkursret m.v.). Han har undervist i flere sammenhænge, blandt andet på advokatuddannelsen i Advokatsamfundets regi i fagene ”Virksomhedens Kontraktsforhold” og "Virksomhedsoverdragelse”. Jan Bech har tidligere været ansat ved domstolene, hvor han også beskæftigede sig med skifteret og herunder konkurs.

12. april 2013
kl. 9,00 - 16,00
Hotel Opus Horsens, Egebjergvej 1, 8700 Horsens
7 lektioner

Kr. 2200,- excl. moms.

Print programmet

Hvordan søger jeg?

Du kan søge med et stikord efter et emne eller en underviser ved at klikke på søgeikonet øverst til højre på denne eller en anden side.

Hvordan tilmelder jeg mig?

Klik på en kursustitel for at se programmet.

Du tilmelder dig derefter ved at klikke på Tilføj til indkøbskurv og vælge Tilmeld dig disse kurser, når du har valgt det eller de kurser, du vil deltage i. Herefter modtager du straks pr. e-mail en kursusbekræftelse og en faktura.

Du kan samtidig tilmelde en eller flere kolleger til samme kurser.

HVORDAN HENTER JEG KURSUSMATERIALET?

  • Klik på KURSIST-LOGIN på www.kursusunivers.dk's forside.
  • Udfyld herefter dit brugernavn, som er din mailadresse, og dit password.
  • Du lander nu på din profilside, hvor du klikker på det relevante kursus.
  • På kursussiden klikker du på den seneste (eller eneste) version af kursusmaterialet.
  • Herefter fremkommer de forskellige muligheder for at tilgå materialet,

Du kan typisk downloade kursusmaterialet senest 1 uge før kursusdagen.

Du kan vælge at printe kursusmaterialet eller at benytte det digitalt på din egen pc på kurset. Vælger du sidstnævnte mulighed, kan du fx åbne materialet to gange, dvs. i to vinduer. Herefter kan du i det ene vindue følge underviserens PowerPoint og i det andet fx en lovtekst eller en dom.

Send en e-mail til mail@kursusunivers.dk, hvis du er i tvivl om noget eller har glemt dit password. 

Kosthensyn

Har du allergi, eller er der andre forhold, der gør, at du skal undgå visse madvarer mv., så skriv i god tid til os på mail@kursusunivers.dk. Så vil vores kursussteder gøre deres bedste for at imødekomme dit behov.

Dudal Webdesign