Vi bruger cookies - Læs om hvad vi bruger dem tilOK, forstået
 
T: (+45) 82 82 81 81
BEMÆRK: Dette kursus er afholdt.

Program

På dette kursus får du som deltager en introduktion til udbudsreglerne og deres praktiske anvendelsesområde – specielt rettet mod dig, der rådgiver som advokat eller advokatfuldmægtig.

Emner er bl.a.

  • De relevante udbudsretlige regelsæt, herunder udbudsloven, forsyningsvirksomhedsdirektivet og tilbudsloven
  • Ordregivere og kontrakter omfattet af udbudsreglerne
  • De relevante tærskelværdier
  • De forskellige udbudsprocedurer, herunder udbud med forhandling
  • Udvælgelses- og tildelingskriterier, herunder håndtering af ESPD
  • Evalueringsmetoder
  • Ukonditionsmæssige tilbud
  • Aktindsigt i forbindelse med udbud
  • Det udbudsretlige klagesystem

Kurset vil primært fokusere på udbudsloven, men det vil undervejs blive fremhævet, når der er særlige regler, der gælder for udbudsprocesser efter forsyningsvirksomhedsdirektivet og tilbudsloven.

Kurset vil i vid udstrækning fokusere på praksis fra Klagenævnet for Udbud og domstolene for derved at give deltagerne en forståelse for, hvad det er for problemstillinger, der i det praktiske udbudsliv giver anledning til udfordringer.

 

 

Underviser

Cand.jur. Martin Stæhr
Se underviserens CV

Cand.jur. Martin Stæhr

Martin Stæhr rådgiver offentlige myndigheder og private virksomheder om udbudsreglerne, herunder i forbindelse med større bygge- og anlægsprojekter og byudviklingsprojekter.


Han har betydelig erfaring med konfliktløsning og konflikthåndtering i forbindelse med større udbudssager og har i den forbindelse ført en lang række sager ved Klagenævnet for Udbud og de danske domstole.

Martin Stæhr er partner i advokatfirmaet Stæhr Schütze Ingemann.

9. april 2019
kl. 9.00-16.00
Hotel Opus Horsens, Egebjergvej 1, 8700 Horsens
7 lektioner

Kr. 2650,- excl. moms.

Print programmet

Formål:

Formålet med kurset et at give deltagerne en overordnet forståelse for, hvornår udbudsreglerne finder anvendelse, og hvordan en udbudsprocedure gennemføres i praksis. Endvidere vil deltagerne få et indblik i det udbudsretlige klagesystem og de problemstillinger, der i praksis giver anledning til sager ved Klagenævnet for Udbud.

Klik

Klik på en kursustitel for at se programmet.

Du tilmelder dig derefter ved at klikke på Tilføj til indkøbskurv og vælge Tilmeld dig disse kurser, når du har valgt det eller de kurser, du vil deltage i. Herefter modtager du straks pr. e-mail en kursusbekræftelse og en faktura.

Du kan samtidig tilmelde en eller flere kolleger til samme kurser.

Du kan også søge med et stikord efter et emne eller en underviser ved at klikke på søgeikonet øverst til højre på denne eller en anden side.

Kursusmaterialet udsendes ikke før, men udleveres på kurset. Det er en af grundene til, at vi kan holde kursuspriserne helt i bund.

Du kan typisk senest et par dage før et kursus downloade materialet fra kursussiden.

Dudal Webdesign