T: (+45) 89 34 35 36
BEMÆRK: Dette kursus er afholdt.

Program

Kurset vil behandle følgende emner:

 • Interessentskaber og kommanditselskaber, herunder stiftelse, organisation og ophør
 • Partnerselskabet – en hybrid af Aktieselskabet og Kommanditselskabet
 • S.m.b.a og A.m.b.A
 • Særlige selskabsformer, herunder partsselskabet og ”det stille selskab”.
 • Skattemæssige overvejelser
 • Afvejning af hensyn ved valg af selskabsform, især i forhold til et A/S eller ApS    

 

---------------------------------------------------------

 

RABATMULIGHED:

Tilmelder du dig samtidig både kurset den 13. september 2012 i Generel selskabsret og den 14. september i Valg af selskabsform/Personselskaber, er prisen kun kr. 2.000 pr. kursus. For at opnå rabatten skal du ved dobbelttilmeldingen anføre kampagnenummer 1314.

En overnatning på Hotel Opus Horsens i enkeltværelse (incl. morgenmad) koster kr. 845 og i dobbeltværelse kr. 975. D.v.s. at rabatten betaler næsten halvdelen af en overnatning.

Værelse skal du selv bestille direkte hos Hotel Opus Horsens; du skal henvise til, at du er deltager i Kursusgruppens kurser og dermed omfattet af Kursusgruppens favørprisaftal med hotellet.

Vi kan ikke garantere ledige værelser på hotellet.

Undervisere

Advokat Morten Rosendahl
Se underviserens CV

Advokat Morten Rosendahl

Morten Rosendahl, advokat LL.M. hos Rockwool International A/S og beskikket censor ved Københavns Universitet, tidligere ekstern lektor i selskabsret ved Københavns Universitet.

Juridisk chef Jakob Røddik Thøgersen
Se underviserens CV

Juridisk chef Jakob Røddik Thøgersen

Jakob Røddik Thøgersen er juridisk chef i Dansk Supermarked og ekstern lektor i selskabsret ved Københavns Universitet. Tidligere har han bl.a. været senior M&A advokat hos A.P. Møller-Mærsk.

 

14. september 2012
kl. 9,00 - 16,00
Hotel Opus Horsens, Egebjergvej 1, 8700 Horsens
7 lektioner

Kr. 2200,- excl. moms.

( Se rabattilbud under PROGRAM )
Print programmet
Formålet med kurset er at give deltagerne indblik og forståelse for muligheder og faldgruber forbundet med andre selskabsformer, end de traditionelle kapitalselskaber, samt redskaber til at håndtere udvalgte problemstillinger i den forbindelse. En stor del af dansk erhvervsliv udøves gennem andre selskabs- og virksomhedsformer end traditionelle aktie- og anpartsselskaber. Disse samvirker er vidt forskellige, men tilsammen bl.a. kendetegnet ved ikke at være reguleret af en samlet og overskuelig lovgivning, hvilket gør området komplekst at håndtere i praksis. I en række tilfælde udgør de dog gode alternativer, som bør overvejes, til anparts- og aktieselskaberne. Kurset tager sit udgangspunkt i interessentskabet, kommanditselskabet og partnerselskabet, men også andre samvirkeformer, såsom S.m.b.A., A.m.b.A., partsselskabet og ”det stille selskab”, vil også blive inddraget. På tværs af selskabsformerne præsenteres fordele og faldgruber i forbindelse med stiftelse, organisation, økonomiske rettigheder, udtræden og ophør, beskatning etc., som rådgiveren og andre, der beskæftiger sig med den selskabsgruppe, bør kende. Underviserne har betydelig erfaring med selskabsretlige forhold og har arbejdet som advokater i corporate afdelinger hos førende danske advokatfirmaer, ligesom de har arbejdet som Corporate Counsels i store danske erhvervsvirksomheder.

Hvordan søger jeg?

Du kan søge med et stikord efter et emne eller en underviser ved at klikke på søgeikonet øverst til højre på denne eller en anden side.

Hvordan tilmelder jeg mig?

Klik på en kursustitel for at se programmet.

Du tilmelder dig derefter ved at klikke på Tilføj til indkøbskurv og vælge Tilmeld dig disse kurser, når du har valgt det eller de kurser, du vil deltage i. Herefter modtager du straks pr. e-mail en kursusbekræftelse og en faktura.

Du kan samtidig tilmelde en eller flere kolleger til samme kurser.

HVORDAN HENTER JEG KURSUSMATERIALET?

 • Klik på KURSIST-LOGIN på www.kursusunivers.dk's forside.
 • Udfyld herefter dit brugernavn, som er din mailadresse, og dit password.
 • Du lander nu på din profilside, hvor du klikker på det relevante kursus.
 • På kursussiden klikker du på den seneste (eller eneste) version af kursusmaterialet.
 • Herefter fremkommer de forskellige muligheder for at tilgå materialet,

Du kan typisk downloade kursusmaterialet senest 1 uge før kursusdagen.

Du kan vælge at printe kursusmaterialet eller at benytte det digitalt på din egen pc på kurset. Vælger du sidstnævnte mulighed, kan du fx åbne materialet to gange, dvs. i to vinduer. Herefter kan du i det ene vindue følge underviserens PowerPoint og i det andet fx en lovtekst eller en dom.

Send en e-mail til mail@kursusunivers.dk, hvis du er i tvivl om noget eller har glemt dit password. 

Kosthensyn

Har du allergi, eller er der andre forhold, der gør, at du skal undgå visse madvarer mv., så skriv i god tid til os på mail@kursusunivers.dk. Så vil vores kursussteder gøre deres bedste for at imødekomme dit behov.

Dudal Webdesign