T: (+45) 89 34 35 36
BEMÆRK: Dette kursus er afholdt.

Program

På kurset gennemgås de enkelte immaterielle rettigheder, således at disse kan identificeres af kursusdeltagerne. Immaterialretten behandles fra en såvel teoretisk som praktisk synsvinkel. Der tages udgangspunkt i klienters overvejelser i relation til registrering og håndhævelse, ligesom risici ved ikke at sikre eller håndhæve eksisterende rettigheder behandles.

Undervisere

Advokat (H) Eva Aaen Skovbo
Se underviserens CV

Advokat (H) Eva Aaen Skovbo

Advokat (H) Eva Aaen Skovbo er partner og juridisk konsulent hos Patrade. Hun har en Ph.D. i ophavsret og er European Trade Mark & Design Attorney

Eva har stor erfaring inden for varemærke- og designbeskyttelse, krænkelsessager, erstatningsvurdering og beregning i krænkelsessager, retshåndhævelse, kontraktindgåelse, markedsføringsret og ophavsret. Hun er specialistforfatter til patentloven, markedsføringsloven og lov om kollektiv forvaltning af ophavsret i Karnovs Lovsamling og er beskikket censor på jurauddannelsen.

Hun er medlem af ECTA, LES, AIPPI, INTA, Marques, Dansk Forening til Bekæmpelse af Produktpirateri og Foreningen for Entertainment- og medieret.

Advokat (H) Mikkel Kleis
Se underviserens CV

Advokat (H) Mikkel Kleis

Mikkel Kleis er partner i Patrade.


Mikkel er specialiseret inden for immaterialret og relaterede områder som konkurrenceret, markedsføringsret og persondataret, hvortil Mikkel er CIPP/E (certified information privacy professional/Europe) - en certificering som dokumenterer, at han kan rådgive om persondataret på et højt fagligt niveau.

Mikkel rådgiver endvidere om etablering, håndtering og udnyttelse af IP-rettigheder, herunder registrering af rettigheder, IPR-strategi og udarbejdelse af kontrakter såsom licensaftaler. Han har desuden en bred erfaring i at yde rådgivning om de juridiske grænser for god markedsføringsskik.

Dertil assisterer Mikkel sine klienter med at håndhæve deres varemærke-, patent-, design- og ophavsrettigheder. Mikkel har erfaring med retssager og har møderet for Højesteret.

27. april 2022
kl. 9.00 - 16.00
7 lektioner

Kr. 2499,- excl. moms.

Print programmet

Kurset sætter advokater og advokatfuldmægtige med begrænset forudgående kendskab til immaterialret i stand til at yde strategisk rådgivning på området.

 

 - 12 KB

Hvordan søger jeg?

Du kan søge med et stikord efter et emne eller en underviser ved at klikke på søgeikonet øverst til højre på denne eller en anden side.

Hvordan tilmelder jeg mig?

Klik på en kursustitel for at se programmet.

Du tilmelder dig derefter ved at klikke på Tilføj til indkøbskurv og vælge Tilmeld dig disse kurser, når du har valgt det eller de kurser, du vil deltage i. Herefter modtager du straks pr. e-mail en kursusbekræftelse og en faktura.

Du kan samtidig tilmelde en eller flere kolleger til samme kurser.

HVORDAN HENTER JEG KURSUSMATERIALET?

  • Klik på KURSIST-LOGIN på www.kursusunivers.dk's forside.
  • Udfyld herefter dit brugernavn, som er din mailadresse, og dit password.
  • Du lander nu på din profilside, hvor du klikker på det relevante kursus.
  • På kursussiden klikker du på den seneste (eller eneste) version af kursusmaterialet.
  • Herefter fremkommer de forskellige muligheder for at tilgå materialet,

Du kan typisk downloade kursusmaterialet senest 1 uge før kursusdagen.

Du kan vælge at printe kursusmaterialet eller at benytte det digitalt på din egen pc på kurset. Vælger du sidstnævnte mulighed, kan du fx åbne materialet to gange, dvs. i to vinduer. Herefter kan du i det ene vindue følge underviserens PowerPoint og i det andet fx en lovtekst eller en dom.

Send en e-mail til mail@kursusunivers.dk, hvis du er i tvivl om noget eller har glemt dit password. 

Kosthensyn

Har du allergi, eller er der andre forhold, der gør, at du skal undgå visse madvarer mv., så skriv i god tid til os på mail@kursusunivers.dk. Så vil vores kursussteder gøre deres bedste for at imødekomme dit behov.

Dudal Webdesign